طراحي سايت

طراحي سايت ارزان

طراحي سايت

۲ بازديد
كوتاه اما  جالب در مورد طراحي سايت

طراحي سايت به فناوري ساخت و راه‌اندازي صفحات وب گفته مي‌شود.

تيم برنرز لي، مخترع وب، با برپايي يك سايت وب در اوت ۱۹۹۱، نام خود را به عنوان نخستين سازنده وب در تاريخ نگاشت. او در نخستين وب‌سايت ساخته شدش، از اَبَرمتن و پيوندي براي ايميل (پست الكترونيك) استفاده كرده بود.

در آغاز، سايتهاي وب با كُدهاي ساده «اچ‌تي‌ام‌ال» نوشته مي‌شدند، گونه‌اي از زبان كُدنويسي كه ساختار ساده‌اي به وب‌گاه‌ها مي‌داد، شامل سرتيتر و پاراگراف، و توانايي پيوند دادن به صفحه‌هاي وب ديگر، با اَبَرمتن. در مقايسه با روش‌هاي ديگر، اين راه تازه و متفاوتي بود كه كاربران به سادگي مي‌توانستند با يك مرورگر، صفحه‌هاي پيوند خورده را باز كنند.

با پيشرفت وب و هنر طراحي آن، زبان كُد نويسي اش، اَبَرمتن يا اچ‌تي‌ام‌ال، پيچيده‌تر و پرانعطاف‌تر شد. ابزاري مانند جدول‌ها كه بيشتر براي نمايش نمودارهاي داده‌اي بودند، بزودي مورد استفاده نادرست، براي چيدمان‌هاي پنهان در صفحه‌هاي وب قرار گرفتند. با پيدايش الگوهاي آبشاري وب يا «CSS»، روش نادرست طراحي با جدول‌هاي پنهان در صفحه از گردونه خارج، و بجاي آن استفاده مناسب از «CSS» جايگزين شد

طراحي سايت به فناوري ساخت و راه‌اندازي صفحات وب گفته مي‌شود.

تيم برنرز لي، مخترع وب، با برپايي يك سايت وب در اوت ۱۹۹۱، نام خود را به عنوان نخستين سازنده وب در تاريخ نگاشت. او در نخستين وب‌سايت ساخته شدش، از اَبَرمتن و پيوندي براي ايميل (پست الكترونيك) استفاده كرده بود.

در آغاز، سايتهاي وب با كُدهاي ساده «اچ‌تي‌ام‌ال» نوشته مي‌شدند، گونه‌اي از زبان كُدنويسي كه ساختار ساده‌اي به وب‌گاه‌ها مي‌داد، شامل سرتيتر و پاراگراف، و توانايي پيوند دادن به صفحه‌هاي وب ديگر، با اَبَرمتن. در مقايسه با روش‌هاي ديگر، اين راه تازه و متفاوتي بود كه كاربران به سادگي مي‌توانستند با يك مرورگر، صفحه‌هاي پيوند خورده را باز كنند.

با پيشرفت وب و هنر طراحي آن، زبان كُد نويسي اش، اَبَرمتن يا اچ‌تي‌ام‌ال، پيچيده‌تر و پرانعطاف‌تر شد. ابزاري مانند جدول‌ها كه بيشتر براي نمايش نمودارهاي داده‌اي بودند، بزودي مورد استفاده نادرست، براي چيدمان‌هاي پنهان در صفحه‌هاي وب قرار گرفتند. با پيدايش الگوهاي آبشاري وب يا «CSS»، روش نادرست طراحي با جدول‌هاي پنهان در صفحه از گردونه خارج، و بجاي آن استفاده مناسب از «CSS» جايگزين شد.

فناوري‌هاي يكپارچه سازي داده‌گاه‌ها (Database)، مانند زبان‌هاي كُدنويسي سمت سرور (Server-Side Scripting) مانند CGI, PHP, ASP.NET, ASP, JSP و ColdFusion، و استانداردهاي طراحي مدرن با الگوها (CSS)، ساختار سايت‌هاي وب را باز هم تغيير داده و آنرا پيشرفته تر كرده اند.

همچنين با آمدن نگاره‌هاي جاندار و فن آوري‌هاي پويانمايي به صفحه ها، مانند فلَش (Flash)، چهره وب بيشتر از پيش تغيير كرد و توانمندي‌هاي تازه به سازندگان رسانه و طراح‌هاي وب داده شد، و توانايي‌هاي بيشتر و كارايي‌ها تازه مرورگرها براي اچ‌تي‌ام‌ال.

وبسايت چيست?

مجموعه اي از فايلهاي مختلف اعم از تصاوير، متون و يا فايلهاي برنامه نويسي شده است كه به منظوري خاص به شكلي با هم مرتبط شده اند. اين فايلها روي يك كامپيوتر "ميزبان" يا "سرور" قرار مي گيرند و با يك نام دامنه مشترك فراخواني مي شوند. يكي از مهمترين سرويس‌هاي وب، پست الكترونيك است.

طراحي وب‌گاه

وب‌گاه مجموعه‌اي از اطلاعات درباره موضوع و يا عنوان خاص است. طراحي يك وب‌گاه مشخص كننده آرايش و ساختــار صفحات وبي است كه بوجود آورنده وب‌گاه خواهند بود. يك صفحه وب شامـــل اطلاعاتي درمورد هدف ايجــاد وب‌گاه مي‌باشد. يك وب سايت را همانند كتابي تصور كنيد كه هر صفحه وب در حكم برگي از كتاب خواهد بود.

در زمينه طراحي وب‌گاه جنبه‌هاي گوناگوني بايد در نظر گرفته شود كه به سبب پيشرفت روز افزون اينترنت همواره براين موارد افزوده مي‌شود. براي وب‌گاه‌هاي تجاري عمومي، موارد زير از جمله اصلي‌ترين آنها به شمار مي‌روند:

طراحي سايت بر طبق عنوان و محتواي مطالب مي‌باشد.

مطالب، جوهر كلام و اطلاعات درون سايت بايد مطابق با هدف سايت بوده و طيفي از عموم را نشانه رود كه به دنبال اطلاعات ارائه شده در سايت هستند.

سايت بـايد قابل فهم بوده و برقراري ارتباط با آن حتي براي مخاطباني كـه آشنايي چنداني بـا وب ندارند، آسان باشد. چنانچه سايت به اندازه كافي بزرگ بوده و اطلاعات زيادي را شامــل شود، بـايد اطلاعات راهنما را به گونه‌اي بكار برد كه به سرعت در اختيار بيننده قرار گيرند.

نماي كار بايد كلي بوده و تمام صفحه را دربر گيرد تا بتواند پايـداري و ثبات را القا كند. سبك نگارش بايد زيبا و تخصصي بوده و مناسب با سليقه مخاطبان و محتواي سايت باشد.

در نگارش متون و اطلاعاتي كه مخاطب به دنبال آنها است بايد بزرگ نمايي شود تا به بيننده القا كند كه اين همان چيزي است كه به دنبال آن بوده است.

همچنين سايت بايد به سادگي در اينترنت يافت شود و درصورت امكان در بالاي ليست‌هاي جستجو قرار گيرد، اگرچه همواره اينگونه نباشد لااقل در موتورهاي جستجوي اصلي چنين شود.

يك وب‌گاه معمولاً شامـل متن و تصـاويـر است. اولين صفحه يك وب سـايت صفحه خانه (Home Page) و يا صفحه ايندكس (Index) ناميده مي‌شود. بعضي از وب‌گاه ها از صفحه‌اي استفاده مي‌كنند كه معمولاً صفحه خوش آمد ناميده مي‌شود. اين صفحه ممكن است شــامـل مواردي چون پيغـام خوش آمـدگويي، انتخاب زبـان، انتخاب ناحيه جغرافيايي و يـا اعلام عدم پذيرش مسيوليت درمــوارد خاص باشد. هر صفحه وب درون سايت وب، يك فايل HTML است كه URL مخصوص به خود را دارد.

بعد از اين كه هر صفحه وب ساخته شد، اين صفحات با استفاده از فهرست راهنمايي كه از پيوندهاي مختلف تشكيل شده است به يكديگر متصل مي‌شوند.

هنگامي كه يك وب سايت كامل شد براي آنكه بـراي همه برروي اينترنت قابل مشاهده باشد بايد منتشر و يا ارسال (Upload) شود. اين كار به كمك يك ميزبانFTP انجام مي‌شود. هنگامي كه سايت منتشرشد، مسئول سايت براي افزايش بازديدكنندگان، از تكنيكهاي گونــاگون استفاده مي‌كند. اين كار با ثبت كردن وب سـايت در موتورهاي جستجويي نظيرGoogle و Yahoo، تبادل لينك با وب سايت‌هاي ديگر، ايجاد پيوند با وب‌گاه‌هاي مشابه و غيره امكان پذير است.

طرح وب سايت

طرح وب به قالب نمايشي و طراحي گرافيكي صفحات موجود در وب‌گاه مي‌گويند كه معرف محتوا و مطالب آن وب سـايت مي‌باشد. طرح وب جلوه بصـري هدف وب‌گاه است و اولين بخش از يك صفحه وب است كه ذهن مخاطب را با خود درگير مي‌كند.

طراح وب با در نظر گرفتن هدف سايت و مخاطبان آن و با استفـاده از المان‌هاي متناسب با رويكرد سـايت و به كمك ذهن خلاق و ذوق هنري خود در بكار بردن ابعاد و رنگها، طرحي خلق مي‌كند كه ضمن ايجـاد يكپارچگي در كليه صفحات وب‌گاه، نماي تكرار شونده و خسته كننده را به مخاطب القا نكند. در وب‌گاه بايد از الگوي ثابتي در صفحات استفاده كرد كه كاربر به هنگام ديدن صفحات متوجه اين است كه همه صفحات در يك سايت مشخص هستند.
استانداردهاي وب در سالهاي اخير با توجه به تخصصي شدن حوزه‌ها شامل:

استانداردهاي كنسرسيوم جهاني وب W۳C
استانداردهاي سازمان موسوم به نيروي ضربت اينترنتIETF
استانداردهاي سازمان بين‌المللي استاندارد
RFC يا ابداعات مهندسين رايانه كه توسط IETF به عنوان استاندارد در مي‌آيند
استانداردهاي جامعه سازندگان رايانه اروپا
استانداردهاي يوني كد كه توسط كنسرسيوم يوني كد ارائه مي‌گردد
استانداردهاي IANA : نهاد شماره‌هاي اختصاصي اينترنت (Internet Assigned Numbers Authority)
در يك نگاه كلي وقتي مي گوييم يك صفحه وب بر اساس استانداردهاي وب طراحي شده است بيشتر منظورمان اينست كه آن سايت يا صفحه اينترنتي از نظر HTML و CSS وJavascript استانداردهاي موجود را رعايت كرده باشد.
اعتبار سنج‌هاي سايت كدامند؟
اعتبار سنج HTML - XHTML
اعتبار سنج CSS
اعتبار سنج RSS
اعتبار سنج SVG
اعتبار سنج RDF
اعتبار سنج P۳P
اعتبار سنج XML
اعتبار سنج XML Schema
اعتبار سنج WAI
اعتبار سنج XSL
اعتبار سنج XForm
اعتبار سنجي XForm
اعتبار سنج SOAP
اعتبار سنج SPARQL
اعتبار سنجي SPARQL
اعتبار سنج MathML
اعتبار سنج inKML
اعتبار سنج OPML
اعتبار سنج OWL
اعتبار سنجي OWL
اعتبار سنج قابليت دسترسي
اعتبار سنج دسترسي
اعتبار سنج Google Sitemap
بررسي لينكها
بررسي مدت لود فايلها
ميزان پشتيباني مرورگرها
بررسي گذرواژه
اعتبارسنجي seo
اعتبارسنج seo
ابزار آناليز seo
اعتبار سنجي CSE HTML
بررسي robots.txt
بررسي فايل robots.txt
اعتبار سنجي RSS
تعدادي از اعتبار سنج ها
اعتبار سنج وب‌گاه
آناليز متاتگ
تحليل گر متاتگ
اعتبار سنج چ تي ام ال WDG
اعتبار سنج متاتگهاي Geo
مكان يابي آي پي
اعتبار سنجي لينكها
اعتبار سنجي لينكها بصورت جامع و دقيق
اعتبار سنجي وب‌گاه طبق معيارهاي وب ۲
اعتبار سنجي لينكهاي وب‌گاه و هشدار مشكلات لينكها با پشتيباني دائمي

طراحي سايت,طراحي وب سايت,طراحي سايت در تبريز,طراحي وب سايت در تبريز,طراحي سايت ارزان,طراحي وب سايت ارزان,طراحي سايت تبريز,طراحي وب سايت تبريز,طراح سايت تبريز,طراح وب سايت تبريز,شركت طراحي سايت در تبريز,شركت طراحي وب سايت در تبريز,شركتهاي طراحي سايت در تبريز,شركتهاي طراحي وب سايت در تبريز


تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد